BUNDIK rozsdamentes toló kapu

Cikkszám: ATI3031

A termék részletes adatai:

Szeretne egy elegáns, minőségi tolókaput?

Rozsdamentes anyagának köszönhetően ellenáll az időjárás hatásainak!

Weboldalunkon megrendelheti a stílusban hozzű illó kerítéselemeket és kaput is!

Nincs leírás!
  • rozsdamentes acél
  • függőleges o.: 40x40x2 zártszelvény
  • vizszintes összekötő: 30x30x2 zártszelvény
  • függőleges pálca: 12 cső

Garancia

Termékeinkre 20 év garanciát biztosítunk átrozsdásodás ellen, melyhez szükséges a protektor olaj használata, amit termékeinkhez ajándékba adunk. Ha az ajándék olaj elfogy, rendelni tud cégünktől.

A protektor olaj egy lépésben tisztítja és konzerválja a nemesacél felületeket. Színtelen, szagtalan, finomított, savmentes nem veszélyes anyag. Kiválóan alkalmazható pácolt, csiszolt, és gyöngyszórt felületekhez. A protektor használatával jelentősen lecsökken a nemesacél felületek tisztításának gyakorisága, megvédi a felületet az ujjlenyomatok kialakulásától. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, ahol nem az általunk ajánlott felületkezelő olajat használták egy korlát tisztán tartására, így a felületén lemoshatatlan foltok jelentkeztek, ezért mindenképpen a protektor olaj használata ajánlott!

Általános garancia: 36 hónap, (kizárólag az általunk ajándékba adott felületkezelő protektor olajjal kezelt termékek esetében) Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink anyag- és megmunkálási hibáktól mentes. A rendeltetés ellenes használatból származó hibákra, károkra nem vállalunk garanciát.

Kapuk, korlátok szakszerűtlen beépítésére és a nem rendeltetésszerű használatából eredő károkra nem áll módunkban garanciát vállalni!

Nincs leírás!
BUNDIK rozsdamentes toló kapu termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket telefonon a +36 20 547 1282 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak!
További Rozsdamentes toló kapuk Tekintse meg termékvideónkat!

 

BUNDIK rozsdamentes toló kapu termékhez kapcsolódó termékek:


vissza