Massa kerti szék

Cikkszám: ATI6061

197155 Ft / db

db

A termék részletes adatai:

Garantált minőség, fokozott kényelem!

Szálcsiszolt, rozsdamentes kerti szék fa háttámlával és fa ülőfelülettel. Megvásárolhatja önállóan a rozsdamentes székeket, asztalt, de garnitúrában is megrendelheti őket.

920x655x500mm

  • Szék váz: 40x20x2 mm szálcsiszolt rozsdamentes acél zártszelvény.
  • Ülő/hát támla: 20 mm vastag mahagóni.

Garancia

Termékeinkre 20 év garanciát biztosítunk átrozsdásodás ellen, melyhez szükséges a protektor olaj használata, amit termékeinkhez ajándékba adunk. Ha az ajándék olaj elfogy, rendelni tud cégünktől.

A protektor olaj egy lépésben tisztítja és konzerválja a nemesacél felületeket. Színtelen, szagtalan, finomított, savmentes nem veszélyes anyag. Kiválóan alkalmazható pácolt, csiszolt, és gyöngyszórt felületekhez. A protektor használatával jelentősen lecsökken a nemesacél felületek tisztításának gyakorisága, megvédi a felületet az ujjlenyomatok kialakulásától. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, ahol nem az általunk ajánlott felületkezelő olajat használták egy korlát tisztán tartására, így a felületén lemoshatatlan foltok jelentkeztek, ezért mindenképpen a protektor olaj használata ajánlott!

Általános garancia: 36 hónap, (kizárólag az általunk ajándékba adott felületkezelő protektor olajjal kezelt termékek esetében) Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink anyag- és megmunkálási hibáktól mentes. A rendeltetés ellenes használatból származó hibákra, károkra nem vállalunk garanciát.

Kapuk, korlátok szakszerűtlen beépítésére és a nem rendeltetésszerű használatából eredő károkra nem áll módunkban garanciát vállalni!

Tarálosa fedett helyen!

Massa kerti szék termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket telefonon a +36 20 547 1282 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak!
További Rozsdamentes kerti székek Tegyen egy 3D virtuális sétát bemutatótermünkben anélkül, hogy ki kéne mozdulnia otthonából!
Tekintse meg termékvideónkat!

 

Massa kerti szék termékhez kapcsolódó termékek:

Lentini kerti asztal

793875 Ft / db

Grill pult

0 Ft / db

Palermo kerti asztal

488950 Ft / db

Sortino kerti asztal

737870 Ft / db

Augusta kerti pad

172850 Ft / db

Augusta kerti pad

172830 Ft / db

Cecina kerti pad

365485 Ft / db

Fiesole kerti pad

279180 Ft / db

Palazzolo kerti pad

486120 Ft / db

Vinci kerti pad

335920 Ft / db


vissza