Grosseto kerti szék, mahagóni ülőfelülettel

Cikkszám: ATI6062

A termék részletes adatai:

Garantált minőség, fokozott kényelem!

Szálcsiszolt, rozsdamentes kerti szék mahagónifa háttámlával és mahagónifa ülőfelülettel. A megrendelt termékhez ajándékba egy felületkezelő olajat is biztosítunk. Termékünkre 20 év garanciát vállalunk átrozsdásodás ellen. Megvásárolhatja önállóan a székeket, asztalt, de garnitúrában is megrendelheti őket.

  • ülőmagasság 450mm
  • ülőszélesség 500mm
  • ülőmélység 420mm
  • befoglaló méret: 920x615x500mm
Nincs leírás!

Garancia

Termékeinkre 20 év garanciát biztosítunk átrozsdásodás ellen, melyhez szükséges a protektor olaj használata, amit termékeinkhez ajándékba adunk. Ha az ajándék olaj elfogy, rendelni tud cégünktől.

A protektor olaj egy lépésben tisztítja és konzerválja a nemesacél felületeket. Színtelen, szagtalan, finomított, savmentes nem veszélyes anyag. Kiválóan alkalmazható pácolt, csiszolt, és gyöngyszórt felületekhez. A protektor használatával jelentősen lecsökken a nemesacél felületek tisztításának gyakorisága, megvédi a felületet az ujjlenyomatok kialakulásától. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, ahol nem az általunk ajánlott felületkezelő olajat használták egy korlát tisztán tartására, így a felületén lemoshatatlan foltok jelentkeztek, ezért mindenképpen a protektor olaj használata ajánlott!

Általános garancia: 36 hónap, (kizárólag az általunk ajándékba adott felületkezelő protektor olajjal kezelt termékek esetében) Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink anyag- és megmunkálási hibáktól mentes. A rendeltetés ellenes használatból származó hibákra, károkra nem vállalunk garanciát.

Kapuk, korlátok szakszerűtlen beépítésére és a nem rendeltetésszerű használatából eredő károkra nem áll módunkban garanciát vállalni!

Tárolása fedett helyen!

Grosseto kerti szék, mahagóni ülőfelülettel termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket telefonon a +36 20 547 1282 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak!
További Rozsdamentes kerti székek Tegyen egy 3D virtuális sétát bemutatótermünkben anélkül, hogy ki kéne mozdulnia otthonából!
Tekintse meg termékvideónkat!

 

Grosseto kerti szék, mahagóni ülőfelülettel termékhez kapcsolódó termékek:

Grill pult

0 Ft / db


vissza