Messina kerti kút

Cikkszám: ATI9091

KIEMELT TERMÉK

92470 Ft / db

db

A termék részletes adatai:

Messina rozsdamentes kerti kút.

Semleges színének köszönhetően bármilyen környezetbe jól illik, praktikus, esztétikus és ellenáll az időjárás hatásainak, a kertjébe tökéletes választás lesz. Termékünkre 20 év garanciát vállalunk átrozsdásodás ellen!

Az ivókút rozsdamentes anyagból készült, így ellenáll az időjárás viszontagságainak, erős, masszív.

  • Magasság: 1000 mm.
  • Talp: 480x200 mm.
  • 100x100x2 mm szálcsiszolt rozsdamentes acél zártszelvény.
  • Talp: 5 mm vastag szálcsiszolt rozsdamentes acél lemez.

Garancia

Termékeinkre 20 év garanciát biztosítunk átrozsdásodás ellen, melyhez szükséges a protektor olaj használata, amit termékeinkhez ajándékba adunk. Ha az ajándék olaj elfogy, rendelni tud cégünktől.

A protektor olaj egy lépésben tisztítja és konzerválja a nemesacél felületeket. Színtelen, szagtalan, finomított, savmentes nem veszélyes anyag. Kiválóan alkalmazható pácolt, csiszolt, és gyöngyszórt felületekhez. A protektor használatával jelentősen lecsökken a nemesacél felületek tisztításának gyakorisága, megvédi a felületet az ujjlenyomatok kialakulásától. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, ahol nem az általunk ajánlott felületkezelő olajat használták egy korlát tisztán tartására, így a felületén lemoshatatlan foltok jelentkeztek, ezért mindenképpen a protektor olaj használata ajánlott!

Általános garancia: 36 hónap, (kizárólag az általunk ajándékba adott felületkezelő protektor olajjal kezelt termékek esetében) Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink anyag- és megmunkálási hibáktól mentes. A rendeltetés ellenes használatból származó hibákra, károkra nem vállalunk garanciát.

Kapuk, korlátok szakszerűtlen beépítésére és a nem rendeltetésszerű használatából eredő károkra nem áll módunkban garanciát vállalni!

Az ivókút ára tartalmazza a csapot és a rozsdamentes 4db m8-as alapcsavart is!

Messina kerti kút termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket telefonon a +36 20 547 1282 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak!
További Rozsdamentes kerti kutak Tegyen egy 3D virtuális sétát bemutatótermünkben anélkül, hogy ki kéne mozdulnia otthonából!
Tekintse meg termékvideónkat!

 

Messina kerti kút termékhez kapcsolódó termékek:

Ascoli rozsdamentes kerti kút / ivókút

144145 Ft / db

KIEMELT TERMÉK

Assisi rozsdamentes ivókút

112840 Ft / db

KIEMELT TERMÉK

Chianti rozsdamentes kerti kút / ivókút

106965 Ft / db

KIEMELT TERMÉK

Galgano rozsdamentes kerti kút / ivókút

107230 Ft / db

KIEMELT TERMÉK

Lucca rozsdamentes kerti kút / ivókút

93290 Ft / db

KIEMELT TERMÉK

Piceno rozsdamentes kerti kút

97345 Ft / db

KIEMELT TERMÉK

Pisa kerti kút

108525 Ft / db

KIEMELT TERMÉK

Potenza rozsdamentes kerti kút / ivókút

104775 Ft / db

KIEMELT TERMÉK


vissza