Palermo&Massa rozsdamentes kerti garnitúra

Cikkszám: ATI0102

A termék részletes adatai:

Rozsdamentes kerti garnitúra.

Töltse kényelmesen és kellemesen a szabad idejét a kertben, vásárolja meg kompletten rozsdamentes kerti garnitúránkat, 4 db Massa székkel, de akár kombinálhatja kerti paddal is, állítsa össze az Önnek legszimpatikusabb termékekből, amit webshopunkon keresztül megrendelhet!

Az ár 1 db Palermo asztal (mahagóni asztallappal) és 4 db Massa székre vonatkozik.

Garnitúra vásárlása esetén megtakarítása 1 db Massa kerti szék fogyasztói ára.

Asztal:

  • Hossz: 1800 mm.
  • Szélesség: 900 mm.
  • Magasság: 750 mm.

Rendelhető egyedi méretben is!

Szálcsiszolt rozsdamentes acél.

Garancia

Termékeinkre 20 év garanciát biztosítunk átrozsdásodás ellen, melyhez szükséges a protektor olaj használata, amit termékeinkhez ajándékba adunk. Ha az ajándék olaj elfogy, rendelni tud cégünktől.

A protektor olaj egy lépésben tisztítja és konzerválja a nemesacél felületeket. Színtelen, szagtalan, finomított, savmentes nem veszélyes anyag. Kiválóan alkalmazható pácolt, csiszolt, és gyöngyszórt felületekhez. A protektor használatával jelentősen lecsökken a nemesacél felületek tisztításának gyakorisága, megvédi a felületet az ujjlenyomatok kialakulásától. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, ahol nem az általunk ajánlott felületkezelő olajat használták egy korlát tisztán tartására, így a felületén lemoshatatlan foltok jelentkeztek, ezért mindenképpen a protektor olaj használata ajánlott!

Általános garancia: 36 hónap, (kizárólag az általunk ajándékba adott felületkezelő protektor olajjal kezelt termékek esetében) Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink anyag- és megmunkálási hibáktól mentes. A rendeltetés ellenes használatból származó hibákra, károkra nem vállalunk garanciát.

Kapuk, korlátok szakszerűtlen beépítésére és a nem rendeltetésszerű használatából eredő károkra nem áll módunkban garanciát vállalni!

Nincs leírás!
Palermo&Massa rozsdamentes kerti garnitúra termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket telefonon a +36 20 547 1282 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak!
További Rozsdamentes kerti garnitúrák Tegyen egy 3D virtuális sétát bemutatótermünkben anélkül, hogy ki kéne mozdulnia otthonából!
Tekintse meg termékvideónkat!

 

Palermo&Massa rozsdamentes kerti garnitúra termékhez kapcsolódó termékek:

Grill pult

0 Ft / db

Lentini kerti asztal

793875 Ft / db

Palermo kerti asztal

488950 Ft / db

Sortino kerti asztal

737870 Ft / db

Augusta kerti pad

201635 Ft / db

Augusta kerti pad

221635 Ft / db

Cecina kerti pad

426400 Ft / db

Fiesole kerti pad

300515 Ft / db

Palazzolo kerti pad

486120 Ft / db

Vinci kerti pad

422130 Ft / db

Massa kerti szék

197155 Ft / db


vissza