Palermo kerti asztal

Cikkszám: ATI5051

A termék részletes adatai:

Palermo rozsdamentes kerti asztal, mahagóni asztallappal.

Szeretne  kellemes hangulatban leülni baráti, családi körben a kertben vagy teraszon egy asztalhoz?

Válassza a szálcsiszolt rozsdamentes termékünket, ami modern stílusos megjelenésű, anyagának köszönhetően ellenáll az időjárás hatásainak!

Az asztal rendelhető garnitúrában is!

  • Hossz: 1800 mm.
  • Szélesség: 900 mm.
  • Magasság: 750 mm.

Rendelhető egyedi méretben is!

Asztal váz: 40x40x2 mm szálcsiszolt rozsdamentes acél.

Asztal lap: 20 mm vastag Mahagóni.

Garancia

Termékeinkre 20 év garanciát biztosítunk átrozsdásodás ellen, melyhez szükséges a protektor olaj használata, amit termékeinkhez ajándékba adunk. Ha az ajándék olaj elfogy, rendelni tud cégünktől.

A protektor olaj egy lépésben tisztítja és konzerválja a nemesacél felületeket. Színtelen, szagtalan, finomított, savmentes nem veszélyes anyag. Kiválóan alkalmazható pácolt, csiszolt, és gyöngyszórt felületekhez. A protektor használatával jelentősen lecsökken a nemesacél felületek tisztításának gyakorisága, megvédi a felületet az ujjlenyomatok kialakulásától. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, ahol nem az általunk ajánlott felületkezelő olajat használták egy korlát tisztán tartására, így a felületén lemoshatatlan foltok jelentkeztek, ezért mindenképpen a protektor olaj használata ajánlott!

Általános garancia: 36 hónap, (kizárólag az általunk ajándékba adott felületkezelő protektor olajjal kezelt termékek esetében) Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink anyag- és megmunkálási hibáktól mentes. A rendeltetés ellenes használatból származó hibákra, károkra nem vállalunk garanciát.

Kapuk, korlátok szakszerűtlen beépítésére és a nem rendeltetésszerű használatából eredő károkra nem áll módunkban garanciát vállalni!

Nincs leírás!
Palermo kerti asztal termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket telefonon a +36 20 547 1282 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak!
További Rozsdamentes kerti asztalok Tegyen egy 3D virtuális sétát bemutatótermünkben anélkül, hogy ki kéne mozdulnia otthonából!
Tekintse meg termékvideónkat!

 

Palermo kerti asztal termékhez kapcsolódó termékek:

Grill pult

0 Ft / db


vissza