Lentini kerti asztal

Cikkszám: ATI5151

A termék részletes adatai:

 

Lentini rozsdamentes étkező asztal Diófa asztallappal.

Igazán stílusos, masszív darab, ami hosszú éveken keresztül ékesítheti az otthonát!

A rozsdamentes étkezőasztal igény szerint rendelhető tömörfa, gránit, márvány, üveg asztallappal.

Családi megbeszélések, meghitt pillanatok, összejövetelek, ünnepek legalkalmasabb helyszíne a konyhai étkezőasztal, amit a család körbeülve fogyassza el a vacsorát, megbeszélve szeretteivel az aznap történteket, sikereket, nagy pillanatokat. Ehhez a legjobb választás a BUNDIK rozsdamentes étkezőasztal, választható asztallappal. Az étkezőasztal hosszú évek alatt is megőrzi szépségét, mert masszív, időtálló minőséggel rendelkező rozsdamentes acél asztalvázból készül. Így az évek során a szeretteinkkel eltöltött idők emlékét mind őrizni tudja magában ez a termék.

Minden diófa asztallap egyedi külsövel!

  • hossz: 1960 mm
  • szélesség: 900 mm
  • magasság: 750 mm

Rendelhető egyedi méretben is!!!

  • Asztal váz: 80x80x2 mm szálcsiszolt rozsdamentes acél.
  • Asztal lap: 40 mm vastag diófa.
  • Vízszintes összekötő: 50x50x2mm zártszelvény.

Garancia

Termékeinkre 20 év garanciát biztosítunk átrozsdásodás ellen, melyhez szükséges a protektor olaj használata, amit termékeinkhez ajándékba adunk. Ha az ajándék olaj elfogy, rendelni tud cégünktől.

A protektor olaj egy lépésben tisztítja és konzerválja a nemesacél felületeket. Színtelen, szagtalan, finomított, savmentes nem veszélyes anyag. Kiválóan alkalmazható pácolt, csiszolt, és gyöngyszórt felületekhez. A protektor használatával jelentősen lecsökken a nemesacél felületek tisztításának gyakorisága, megvédi a felületet az ujjlenyomatok kialakulásától. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, ahol nem az általunk ajánlott felületkezelő olajat használták egy korlát tisztán tartására, így a felületén lemoshatatlan foltok jelentkeztek, ezért mindenképpen a protektor olaj használata ajánlott!

Általános garancia: 36 hónap, (kizárólag az általunk ajándékba adott felületkezelő protektor olajjal kezelt termékek esetében) Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink anyag- és megmunkálási hibáktól mentes. A rendeltetés ellenes használatból származó hibákra, károkra nem vállalunk garanciát.

Kapuk, korlátok szakszerűtlen beépítésére és a nem rendeltetésszerű használatából eredő károkra nem áll módunkban garanciát vállalni!

Nincs leírás!
Lentini kerti asztal termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket telefonon a +36 20 547 1282 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak!
További Rozsdamentes kerti asztalok Tegyen egy 3D virtuális sétát bemutatótermünkben anélkül, hogy ki kéne mozdulnia otthonából!
Tekintse meg termékvideónkat!

 

Lentini kerti asztal termékhez kapcsolódó termékek:

Grill pult

0 Ft / db


vissza