Catania kerti ülőgarnitúra 3-2-1

Cikkszám: BUNDIK 1101

2221500 Ft / db

db

A termék részletes adatai:

Catania rozsdamentes kerti ülőgarnitúra 3-2-1

Minőségi alapanyagokból készült , terasz és kerti ülőgarnitúráink ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Ülőgarnitúráink  alapanyaga minden esetben szálcsiszolt rozsdamentes /INOX/ acél. Ülőfelületeink és háttámláink ötrétegű szivacsozással , több mint száz féle választható színű, vízálló illetve vízlepergető huzattal  kerülnek legyártásra.

Miért minket válasszon?!

Saját egyedi termék palettával  rendelkezünk, melyek Székesfehérvári üzemünkben kerülnek legyártásra. Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat használunk és a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt.  Az ülőgarnitúrák vázaira átrozsdásodás ellen örök garanciát adunk+egy év. Ha a nem megfelelő használat során termékünk megkarcolódik akkor sem kell bánkódnia! Bármikor, akár öt-tíz év múlva is hozza el hozzánk bútorát! Némi költség vonzattal mi garantáltan újat varázsolunk belőle! Ha 4-5 év múlva átrendezi teraszát és úgy gondolja, hogy már egy másik színű ülőfelület jobban mutatna az új környezetben akkor is keressen minket! Mi, a garancia idő lejárta után is törődünk az ügyfeleinkkel! Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon, Magyar szakemberekkel, Magyar terméket állítunk elő!

A termék egyben és külön-külön is megvásárolható!

  • 1 személyes fotel befoglaló méret: 720x650mm
  • 2 személyes fotel befoglaló méret: 1320x650mm
  • 3 személyes fotel befoglaló méret: 1920x650mm

Váz: 60x20x2mm szálcsiszolt rozsdamentes zártszelvény.

Vízálló textilbőr párnákkal, választható színben!

 

Ülőgarnitúra szivacsai:

Ülőfelület: Vízhatlan vászon huzat alulról felfelé haladva Összesen 12 cm szivacsból áll :

• 6 cm N35/40 tartalmas, kemény habszivacs

• 6 cm R/35/30 rugalmasságot, puhaságot ad az ülőfelület részére

• 2 cm töltő freez, ami az ülőfelület feszességét biztosítja

Háttámla: Vízhatlan vászon huzat hátulról előre haladva

• 2 cm N25/40 lemez előtti rész, ami védi a fémet a lemeztől

• Közepe, a mag: 8 cm N25/40 mintára vágott deréktartó

• 3 cm L/26/25 lágy szivacs, ami a háttámla lágyságát biztosítja

• Legteteje: 3cm R35/30 rugalmasságot ad a háttámlának

• 2 cm töltő freez, ami a háttámla feszességét biztosítja

Garancia

Termékeinkre 20 év garanciát biztosítunk átrozsdásodás ellen, melyhez szükséges a protektor olaj használata, amit termékeinkhez ajándékba adunk. Ha az ajándék olaj elfogy, rendelni tud cégünktől.

A protektor olaj egy lépésben tisztítja és konzerválja a nemesacél felületeket. Színtelen, szagtalan, finomított, savmentes nem veszélyes anyag. Kiválóan alkalmazható pácolt, csiszolt, és gyöngyszórt felületekhez. A protektor használatával jelentősen lecsökken a nemesacél felületek tisztításának gyakorisága, megvédi a felületet az ujjlenyomatok kialakulásától. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, ahol nem az általunk ajánlott felületkezelő olajat használták egy korlát tisztán tartására, így a felületén lemoshatatlan foltok jelentkeztek, ezért mindenképpen a protektor olaj használata ajánlott!

Általános garancia: 36 hónap. Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink anyag és megmunkálási hibáktól mentesek. A rendeltetés ellenes használatból származó hibákra, károkra nem vállalunk garanciát.

Catania kerti ülőgarnitúránk egy háromszemélyes és egy kétszemélyes kanapéból, valamint egy egyszemélyes fotelból álló összeállítás, mely nagyszerű választás teraszra, kertbe, téli kertbe. A rozsdamentes acél váz és a vízhatlan ülőfelület együttesen garantálják a minőséget, kényelmet, a praktikus használatot és az eleganciát. Kifinomult, de mégis határozott megjelenésével az igényességet, a letisztult eleganciát tükrözi otthonában.

 

Catania kerti ülőgarnitúra 3-2-1 termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket telefonon a +36 20 547 1282 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak!
További Inox terasz ülőgarnitúrák Tegyen egy 3D virtuális sétát bemutatótermünkben anélkül, hogy ki kéne mozdulnia otthonából!
Tekintse meg termékvideónkat!

 

Catania kerti ülőgarnitúra 3-2-1 termékhez kapcsolódó termékek:

Lentini kerti asztal

793875 Ft / db

Palermo kerti asztal

488950 Ft / db

Sortino kerti asztal

737870 Ft / db

Messina kerti kút

92470 Ft / db

Pisa kerti kút

108525 Ft / db

Augusta kerti pad

201635 Ft / db

Augusta kerti pad

221635 Ft / db

Cecina kerti pad

426400 Ft / db

Fiesole kerti pad

300515 Ft / db

Palazzolo kerti pad

486120 Ft / db

Vinci kerti pad

422130 Ft / db

Massa kerti szék

197155 Ft / db


vissza