Grill pult

A termék részletes adatai:

Terasz és kerti grill pultjaink minden esetben egyedi igények és méret szerint kerülnek legyártásra. Lehetőség van fix beépített és mobil kerekeken guruló grill pultok gyártására. A helyszíni felmérés és az igények egyeztetése után 3D tervező programmal látványtervet készítünk, melyet a megrendelővel való egyeztetés után véglegesítünk és az alapján kezdjük el a gyártást. Munkáink során minden esetben igyekszünk a legmagasabb megrendelői igények kielégítésére. Csak prémium mínőségű alapanyagokat és kiegészítőket alkalmazunk. Kollégáink és beszállítóink magasan képzett szakemberekből állnak.

Terasz grill pultjaink minden esetben egyedi igények és méret szerint kerülnek legyártásra.

A grill pult kerete minden esetben szálcsiszolt rozsdamentes acélból készül, mely maximálisan bírja az időjárás viszontagságait. A pult tető lehet, fa /dió, bükk, mahagóni/ stb..., márvány, gránit, különböző kompozit kövek, fundermax stb... Lehetőség van, nem fedett teraszra készülő grill pult gyártására is, ebben az esetben az alapanyagokat úgy válogatjuk össze, hogy ellenálljanak a napfénynek, esőnek, hónak.

Garancia

Termékeinkre 20 év garanciát biztosítunk átrozsdásodás ellen, melyhez szükséges a protektor olaj használata, amit termékeinkhez ajándékba adunk. Ha az ajándék olaj elfogy, rendelni tud cégünktől.

A protektor olaj egy lépésben tisztítja és konzerválja a nemesacél felületeket. Színtelen, szagtalan, finomított, savmentes nem veszélyes anyag. Kiválóan alkalmazható pácolt, csiszolt, és gyöngyszórt felületekhez. A protektor használatával jelentősen lecsökken a nemesacél felületek tisztításának gyakorisága, megvédi a felületet az ujjlenyomatok kialakulásától. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, ahol nem az általunk ajánlott felületkezelő olajat használták egy korlát tisztán tartására, így a felületén lemoshatatlan foltok jelentkeztek, ezért mindenképpen a protektor olaj használata ajánlott!

Általános garancia: 36 hónap, (kizárólag az általunk ajándékba adott felületkezelő protektor olajjal kezelt termékek esetében) Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink anyag- és megmunkálási hibáktól mentes. A rendeltetés ellenes használatból származó hibákra, károkra nem vállalunk garanciát.

Kapuk, korlátok szakszerűtlen beépítésére és a nem rendeltetésszerű használatából eredő károkra nem áll módunkban garanciát vállalni!

Nincs leírás!
Grill pult termékkel kapcsolatosan kérdése van, hívjon bennünket telefonon a +36 20 547 1282 telefonszámon, vagy írjon üzenetet! A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak!
További Grill pultok

 

Grill pult termékhez kapcsolódó termékek:

Lentini kerti asztal

793875 Ft / db

Palermo kerti asztal

488950 Ft / db

Sortino kerti asztal

737870 Ft / db

Augusta kerti pad

172850 Ft / db

Augusta kerti pad

172830 Ft / db

Cecina kerti pad

365485 Ft / db

Fiesole kerti pad

279180 Ft / db

Palazzolo kerti pad

486120 Ft / db

Vinci kerti pad

335920 Ft / db

Massa kerti szék

197155 Ft / db


vissza