Tavaszi frissesség a kertben - Rozsdamentes acél kerti kutak

Weboldalunkon jelenleg több mint 12 különböző formájú és stílusú rozsdamentes kerti kút közül válogathatnak ügyfeleink.

 

A jó idő beköszöntével egyre többen fordulnak a kert felé, hogy élvezzék a természet szépségeit és a friss levegőt. Lassan kezdetét veszi a növények öntözése is a kertben, így fontos, hogy megfelelő kerti kúttal legyen felkészülve a locsolásra.

Fedezze fel a BUNDIK Kertibútor rozsdamentes acél kerti kutakat, melyek kifinomult stílussal és visszafogott eleganciával rendelkeznek.

Legyen szó magán vagy közösségi területről, kerti ivókútjaink minden helyszínen megállják a helyüket, tökéletes kiegészítői lesznek bármilyen kertről is legyen szó.


A BUNDIK Kerti bútor a 4 lábú kedvencekre is gondolt. Kínálatunkban találhatóak extra funkcióval rendelkező kerti kutak, köztük kutya itatóval ellátott is.


Weboldalunkon jelenleg több mint 12 különböző formájú és stílusú kerti kút / ivókút közül válogathatnak ügyfeleink.

A modern formatervezésű ivókútjaink talajra rögzíthetőek, így bármely környezetben tökéletesen mutatnak. Az oldalunkon található minden kerti kút alkalmas növények locsolására.


 

ELÉRHETŐ SZÍNEK

Fontos számunkra, hogy ivókútjaink minden kertbe tökéletesen passzoljanak, így rozsdamentes ivókútjaink 3 alap változatban érhetőek el: szálcsiszolt rozsdamentes acél valamint fekete és antracit színekben.

Eltérő színben keresne kutat? Kérje kerti kútjainkat választható RAL színskála szerint, plusz 15% felárért.

 

GARANCIA

Kerti kútjaink mindegyike kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, így garantáltan hosszú élettartammal és ellenállósággal rendelkeznek.

Kútjainkra 20 év átrozsdásodás elleni garanciát biztosítunk, emellett 36 hónap garanciát vállalunk arra, hogy termékeink anyag- és megmunkálási hibáktól mentesek. A festetlen kutak esetében a garancia kizárólag az általunk ajándékba adott felületkezelő protektor olajjal kezelt termékek esetében érvényes. A rendeltetés ellenes használatból származó hibákra, károkra, a kutak szakszerűtlen beépítésére, valamint a nem megfelelő télisítésből adódó károkra nem áll módunkban garanciát vállalni!

 


Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és tegyen egy lépést a tavasz felé a kertben.

Fedezze fel kínálatunkat most, és tegyen még egyedibbé minden kerti pillanatot!

Tavaszi frissesség a kertben - Rozsdamentes acél kerti kutak fotó galéria

 

Megosztás

 


vissza