BUNDIK növényszigetek a H2Offices irodaházban

Cégünk az INOXMESTER-TEAM Kft. készítette el és telepítette a növényszigeteket a H2Offices irodaházba Budapesten. Ezek a növényszigetek festett alumínium borítással lettek ellátva, ami tovább fokozza az épület modern, természetközeli megjelenését.

 

A H2Offices irodaház Budapest legújabb irodaházaként a természetközelség jegyében épült, ahol az innováció és a fenntarthatóság találkozik. Nem csupán egy egyszerű irodakomplexum Budapest egyik legforgalmasabb pontján, hanem egy úttörő lépés a munkahelyek jövőjének tervezésében és megvalósításában.


Cégünk különleges rozsdamentes, alumínium és corten acélból készült termékek gyártására specializálódott, kínálva ezzel széleskörű lehetőségeket tájépítészeknek, kertépítőknek és kert tervezőknek egyaránt.

Minden termékünk az egyediség és az innováció jegyében készül, hogy az Ön igényeinek maximálisan megfeleljen. Termék palettánkon megtalálhatóak ivókutak, párakapuk, növényládák, növénykazetták, fémszegélyek, támfalak, ültető gyűrűk, padok és minden, ami szükséges az igényes kertépítéshez.

Kreatív és tapasztalt csapatunk mindig rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek egyedi igényei megvalósításában.

Válassza az INOXMESTER-TEAM Kft.-t, és lépjen velünk az egyediség útjára!

BUNDIK növényszigetek a H2Offices irodaházban fotó galéria

 

Megosztás

 


vissza