BUNDIK Kerti padok - Minőség és személyre szabottság a kertedben

BUNDIK Kerti padok egyedi méretek alapján / egyedi színben, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön kertjének, teraszának stílusához.

A kertünk az otthonunk kiterjesztése, ahol pihenhetünk, szórakozhatunk és találkozhatunk a baráttokkal és a családdal. A kerti bútorok kiválasztása és elhelyezése fontos szerepet játszik ebben az élményben, és ehhez a BUNDIK Kertibútor kínálja a megoldást.

A BUNDIK Kerti padok ideális választás mind közösségi, mind magánkertek számára, ezek a padok kiváló minőségű rozsdamentes acélból / alumíniumból készülnek, biztosítva a tartósságot és az esztétikát egyaránt.

Célunk, hogy minden ügyfelünk egyedülálló igényeit kielégítsük. Nem számít, hogy valakinek eltérő méretű vagy színű kerti padra van szüksége, nálunk ez nem akadály. Kérje kerti padjainkat egyedi méretek alapján / egyedi színben, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön kertjének, teraszának stílusához.

A kerti padjainkhoz háromféle prémium faanyag rendelhető: tölgyfa, diófa és mahagónifa, így lehetőség van az igényes megjelenés és a természetes elegancia kombinálására.

A színválaszték széles skáláját kínáljuk, hogy minden kertbe tökéletesen illeszkedjenek a padjaink. A rozsdamentes acélból készült kerti padok három alap változatban érhetőek el: szálcsiszolt, valamint fekete és antracit színekben. Az alumínium kerti padok fekete és antracit alap színváltozatokban készülnek.

Abban az esetben, ha Ön még ennél is egyedibb megjelenést keres, kerti padjainkat választható RAL színskála alapján is rendelheti, mindössze plusz 15% felárért.

BUNDIK Kerti padok - mert minden kert egyedi, és a bútoroknak is ezt kell tükrözniük.

Válassza a minőséget és a személyre szabottságot a kertjébe!

Fedezze fel kínálatunkat MOST!

 

Fedezze fel kínálatunkat MOST!

BUNDIK Kerti padok - Minőség és személyre szabottság a kertedben fotó galéria

 

Fedezze fel kínálatunkat MOST!
Megosztás

 


vissza